Paranormaal Consult

Een paragnost, medium of helderziende kan je meer inzicht geven in het leven, de liefde, de gebeurtenissen om je heen of misschien zelfs de antwoorden waar je al zo lang naar op zoek bent. Natuurlijk is dat fijn. Wie wil dat nou niet. Het zou geweldig zijn om vooraf te weten of het nou wel verstandig is om die nieuwe baan aan te nemen, of de relatie met je partner in stand te houden. Hoe dan ook, een dergelijke reden zal hoogstwaarschijnlijk ten grondslag liggen van jouw bezoek aan mijn website.

Bestel een online consult of lees hieronder verder voor meer informatie over een (online) consult.

Inmiddels heb ik ruim 40 jaar ervaring als paragnost en medium en ben ik regelmatig aanwezig op de vele paranormaalbeurzen en zie je me af en toe ook nog op TV terug. In mijn jarenlange ervaring heb ik vele andere paragnosten, mediums en ander soort paranormaal begaafde mensen ontmoet.

Ben ik een betrouwbare paragnost?

Natuurlijk kun je bij anderen best positieve ervaringen hebben opgedaan. Hoe jij de ervaring interpreteert, is natuurlijk niet aan mij. Er lopen immers heel wat ondeskundigen rond die het maar al te mooi weten te presenteren. Probeer gerust eens wat paragnosten uit. Ik zie je vanzelf wel terug om een online consult te bestellen als zij hebben gefaald.

Privé-consult aan huis

Naast mij bezoeken op de paranormaalbeurs, is het ook mogelijk om bij mij privé-consulten aan huis te krijgen. Bij deze consulten, welke ongeveer een uur duren, kan dieper op je problemen worden in gegaan. In je eigen, vertrouwde omgeving kan dan rustig en vrijuit worden gepraat zonder storende invloeden uit de omgeving.

Prijzen voor een privé-consult aan huis zijn op afspraak. Als je wilt kun je een privé-consult ook online bestellen.

Online consult

Op paranormaal beurzen is het vaak erg druk zodat niet iedereen die een consult wil aan de beurt komt, of misschien ben je niet mobiel en kun je niet naar de beurzen komen. Het is daarom ook mogelijk om een online consult af te nemen. Een online consult kan ook plaatsvinden via Messenger. Op deze manier hebben we direct live contact via Messenger.

Bij een online consult stuur je mij 2 foto's van jezelf en/of de persoon dat het betreft mee voor wie ik de kaarten moet leggen. Vervolgens leg ik de kaarten terwijl ik me concentreer op de foto's. Het resultaat ontvang je dan uiteraard spoedig per e-mail. Indien gewenst kan het online consult ook direct live via Messenger plaatsvinden. Hierbij geldt wel een aangepast tarief, afhankelijk van de tijdsduur van het consult.

Een online consult kost ? 25,-. De betaling dien je vooruit per bank te voldoen. De benodigde gegevens om te kunnen betalen ontvang je na het plaatsen van je bestelling per e-mail in de ontvangstbevestiging van je bestelling. Mocht je het online consult via Messenger willen doen, laat dat dan even per e-mail weten zodat we een afspraak kunnen maken over tijdsduur en tarief.

Direct een online consult bestellen?

Klik om een privé- of online-consult nu direct te bestellen!

Ik nodig je van harte uit om in mijn gastenboek te kijken zodat je zelf de reacties kunt zien van mensen die reeds een consult bij mij hebben afgenomen.