Paragnost

ParagnostAls paragnost ben ik vaak aanwezig op de paranormaalbeurs. Je kunt ook een paranormaal consult online afnemen. Of ik een betrouwbare paragnost ben? Lees het gastenboek en trek zelf je conclusies.

Mijn leven staat in het teken van eenvoud

Daarom is mijn werkplek eenvoudig. Men zal er alleen die dingen aantreffen die de juiste sfeer en omstandigheid creƫren die voor een persoonlijk consult nodig is. Ik werk niet met nummers of een wekker. Ik laat me leiden door mijn gids om mijn werk zo goed mogelijk te doen. Helaas de tijd op een paranormaalbeurs is beperkt, maar ik probeer de tijd te nemen die individueel nodig is.

Wat ik voor jou kan betekenen is persoonlijk

Het word onderling bepaald hoe en wat. Ook kan ik je adviseren om je levenspad te kiezen of twijfels te analyseren. Je bepaalt zelf om te kiezen voor een consult met of zonder kaarten.

Als paragnost/medium werk ik vaak zonder kaarten

Kaarten alleen kunnen niet alles vertellen. Wat belangrijk is, is de boodschap die ik van mijn gids krijg en die koppel ik aan mijn kaarten. Verder ben ik bekend met magnetiseren (ook op afstand).

Ik wil je niet veel vertellen over mijn gaven

Het zou voor jou beter zijn om ze zelf te ontdekken. Wel wil ik toevoegen dat ik altijd met licht en liefde werk en niets anders. Ook met astrologie kan ik je helpen.

Ik heb in de loop der jaren veel mensen geholpen en zal mij altijd inzetten om dat te blijven doen. Mijn idee is ook: "Wij zijn op deze aarde om mekaar te helpen."

Verder zou ik zeggen "CARPE DIEM" oftewel pluk de dag en geniet van elk moment van je leven.

Lidia Aurora