Gastenboek

GastenboekAls paragnost heb ik ook een gastenboek. Als je mij hebt bezocht op de paranormaalbeurs of een online consult hebt afgenomen, zou het kunnen dat je toch nog wat kwijt wilt. Uiteraard mag je me een e-mail sturen maar je kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten in het gastenboek.

Inmiddels hebben de bezoekers van mijn site al 160 berichten achtergelaten in het gastenboek. Uiteraard vind ik het erg leuk als je een bericht achter laat! Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de leuke reacties en hoop jullie snel weer eens te zien op de beurs!

Het gastenboek is niet bedoeld voor vragen over een consult

Heb je een vraag over een consult, de betaling of wanneer je het consult kunt verwachten? Stuur me dan een e-mail op info@lidiaaurora.nl en plaats alsjeblieft géén bericht in het gastenboek. Het gastenboek is bedoeld voor reacties van mensen die een consult hebben afgenomen en niet voor andere zaken.

lezingen

Beste,

zou het kunnen dat jij vroeger lezingen gaf in Sint-Niklaas in het Kompas? Heb toen een aantal lezingen bijgewoond en had eventueel nog zulke lezing willen bijwonen?

gtjs

Kristof

volle broer gevonden!

Hoi hoi Lydia.

Hier met de grijze muts uit Wijchen.
ik heb mijn volle broer gevonden, we zijn er beiden erg blij mee!
nu zit hij in een rechtzaak verwikkeld in Engeland. Zou jij kunnen zien hoe dit gaat aflopen? Ben ik hem weer kwijt door dat hij het gevang in gaat of mag ik nog langer van hem genieten en een broer en zus relatie opbouwen? Hij woont in Engeland, is geboren op 17 nog 1961.
ik hoop dat je. Wat duidelijkheid kunt brengen! En sta je straks op de breurs in Nijmegen?

Gr Petra

Happy

Thank u Lidia. Big KIss

bedankt voor online consult

Lieve Lidia,
Ook via de site wil ik je bedanken voor het hele goede online consult.
Het was één grote herkenning! Soms weet een mens zelf wel wat 'het beste' is, maar dat is niet altijd 'het gemakkelijkste'..!
Toch voel ik me nu wat sterker/krachtiger door jouw consult.
Ik ga je adviezen zeker ter harte nemen.
Dank je wel!
Veel succes, liefs,
Annet

dank jewel

Hallo Lidia ,

Vond het erg leuk om je nu eens live te zien in Groningen i.p.v.mailen Wat een lief mens ben je en wat een geduld heb je.
Vond het fijn om met je te praten en naar je adviezen te luisteren.
Je bent zo puur en een echte aanrader.Hoop je gauw weer eens te ontmoeten.

Lieve groetjes Nieske


Komend weekend op de beurs

Hoi Lidia,

Ik kom je komend weekend weer bezoeken op de beurs! Lijkt me leuk je weer te zien.

Groeten van Jaap

Mooi hoor

Hallo Lidia,

Ik zie dat je site is vernieuwd! Mooi hoor!

Warme groet,

Alessandro

Mevr

Ben verbaasd over de online consult. Je bent echt een aanrader. De voorspellingen over de toekomst, daar moet ik even geduld mee hebben, maar je advies en je mensenkennis, super gewoon!!
Veel Succes!

Amsterdam

Hi Lidia,

Een tijdje geleden schoof ik na veel moed verzamelen aan bij jouw tafel en tot mijn verbazing schoot jij meteen raak bij me je wist waarvoor ik kwam.. Ik werd er best emotioneel van. Je was zo warm en vriendelijk en had alle geduld voor mijn vragen. Veel van wat je me aanraadde heb ik geprobeerd te doen en het blijkt dat je helemaal gelijk had, mijn relatie bloeit als nooit tevoren, zo goed dat ik het niet eens echt kan geloven :). Hij wil zelfs gaan samenwonen.. Je bent een bijzonder mens en ik ben blij dat ik gebruik heb mogen maken van je hulp. Ik kom zeker nog eens bij je langs!

Knuffel
Sly

Geboortekaartje

Hoi Lidia,

De afgelopen jaren zijn mijn vriend en ik 3x bij je geweest. Ik ben nu 37 weken zwanger van een jongetje, precies zoals je had voorspeld! :-)

We willen je heel graag een geboortekaartje sturen, maar zijn je adres kwijt geraakt. Wil je je adres naar ons toe mailen? Zie mailadres hierboven.

Bedankt! En alle goeds voor de toekomst!

Groetjes Dennis en Kim

« Previous 1   2    Next »